• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bij Dierenkliniek Amersfoortweg in Almere kunt u terecht voor een uitgebreid aantal behandelingen en onderzoeken. Uiteraard helpen we uw huisdier graag na een vervelend ongeluk of als hij ziek is. Maar ook voor de eerste check, vaccinaties, chippen en het ontwormen van uw (nieuwe) huisdier staan we dagelijks voor u klaar.

We geven u graag alvast informatie over onze behandelingen. Bekijk ook welke dieren wij zoal behandelen in onze dierenkliniek. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor uw huisdier? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Vaccinatie en ontwormen

Er zijn een aantal ziektes bij katten en honden, die we niet of nauwelijks kunnen behandelen. Wel zijn ze gevaarlijk voor uw dier. Gelukkig is het mogelijk uw dier te laten vaccineren. Tijdens een consult onderzoeken we uw (jonge) dier. Vaccinaties dienen we toe volgens een vaccinatieschema op maat, ook geven we advies over ontwormen en chippen.

 Meer over Vaccinatie en ontwormen


Onderzoek en diagnose

Uw huisdier heeft zich bezeerd door een ongeluk. Of blijft steeds braken, plast erg veel of krijgt kale plekken in zijn vacht. Natuurlijk wilt u het beste voor uw huisdier. Wij hebben alle moderne faciliteiten en vakkennis om uw dier uitgebreid te onderzoeken. Dit altijd in overleg met u als eigenaar.

> Meer over Onderzoek en diagnose


Operatie bij uw dier

Onze ervaren dierenartsen kunnen allerlei operaties uitvoeren. Dankzij ons moderne anesthesiesysteem is uw huisdier veilig onder narcose. Op deze manier voeren wij sterilisaties en castraties uit, maar ook andere in- en uitwendige operaties.


> Meer over Operaties bij uw dier


Laparoscopie hond

De laparoscopie is een moderne techniek om uw hond te steriliseren. Hiervoor komt een specialist naar onze kliniek. Doordat het via een kleine incisie (een kijkoperatie) gebeurt, is de hond sneller hersteld en de wond veel kleiner dan bij de traditionele sterilisatie. Wij informeren u graag over de laparoscopie en de kosten ervan.


Gebitsbehandeling 

Onze dierenarts Chantal Verheijen is extra nageschoold in tandheelkunde bij gezelschapsdieren. Gebitsproblemen kunnen leiden tot infecties en het dier pijn bezorgen, terwijl het nog wel goed eet. Een onaangename geur kan het enige zijn dat u merkt. Onze dierenarts behandelt het gebit van uw huisdier op professionele wijze. 


Euthanasie en overlijden 

Soms is een dier te ziek om nog te kunnen helpen. Wij adviseren u over de kwaliteit van leven van uw huisdier en euthanaseren hem indien we dit samen besluiten. Na het overlijden van uw huisdier helpen we u om op een gepaste manier afscheid te nemen.

Meer over Euthanasie en overlijden


Papegaaien

Wij behandelen geen papegaaien en vogels meer. Hiervoor verwijzen wij u door naar een specialist op dit gebied.Heeft uw huisdier klachten?

Maak dan direct een afspraak bij onze dierenkliniek. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen