• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Op 8 oktober 2016 was het zover: Dierenkliniek Labes werd officieel omgedoopt tot Dierenkliniek Amersfoortweg. Een nieuwe naam en een frisse website voor uw vertrouwde dierenkliniek in Almere-Stedenwijk.

Contact opnemen

Oprichting en praktijkovername

Dierenkliniek Labes werd in 1986 opgericht door Mieke Labes. In 1997 verhuisde de kliniek naar de Amersfoortweg, het opvallende ‘piramidevormige’ pand werd de nieuwe thuisbasis. Mariska Roeterdink-van Willigen, al jarenlang trouw in dienst als dierenarts, nam in 2015 met veel plezier de kliniek over. De kliniek kreeg een opfrisbeurt en vanaf eind 2016 is Dierenkliniek Amersfoortweg ook online een feit.

Ons team staat voor u klaar

Kwaliteit staat bij onze kliniek hoog in het vaandel. Uw huisdier is voor u een gezinslid, het is dan ook belangrijk dat hij de juiste zorg krijgt. Bij Dierenkliniek Amersfoortweg staat ons team klaar om u én uw huisdier op hun gemak te stellen. Onze medewerkers werken met liefde voor dieren en denken graag met u mee. En dankzij jarenlange ervaring en regelmatige nascholing, bieden we altijd up-to-date behandelingen aan. Meer over kwaliteitszorg voor uw dier

Maak alvast kennis met ons team. Wilt u liever persoonlijk kennismaken? Kom dan gerust langs met uw huisdier voor een gratis kennismakingsconsult.

Mariska Roeterdink-van Willigen - Dierenarts eigenaar

“Ik ben de trotse eigenaar van deze fijne praktijk. Ik heb een passie voor chirurgie. Thuis geniet ik van mijn gezin, sporten en natuurlijk mijn 2 gezellige cavia’s.”

Chantal Verheijen - Dierenarts

“Binnen de kliniek houd ik me onder andere bezig met de tandheelkunde. Ook de interne geneeskunde en chirurgie vind ik mooi aan dit dynamische vak. En natuurlijk houden mijn gezin, hond en cavia’s mij lekker bezig.”

Femke Boetes - Dierenarts

"Met heel veel plezier werk ik bij deze fijne praktijk. Ik woon samen met mijn man, 3 kinderen en hond Saar. Saartje kunt u in de praktijk ook achter de balie zien lopen. Graag tot ziens!"

E

 

.

Bregina Becker - Paraveterinair

“Werken in deze kliniek vind ik al jarenlang erg leuk. Als echte dierenliefhebber heb ik ook een flink aantal dieren: 3 papegaaien en 5 honden. Ook heb ik 3 kinderen, 7 kleinkinderen en natuurlijk 1 man. Papegaaien zijn mijn hobby.”

Gea Rotsaert – Waldus - Paraveterinair

“Ook ik ben goed op mijn plek bij deze dierenkliniek. Thuis geniet ik van mijn gezin en lieve hond Beau.”

Anne-Lies van`t Hof - Paraveterinair

“Na vele omzwervingen heb ik uiteindelijk mijn droom verwezenlijkt: sinds 2012 werk ik als dierenartsassistente in de kliniek. Ik woon samen met mijn man en teckel Sophie. Sophie en ik houden van wandelen, dat is altijd een feestje.”

Esther de Groot - Paraveterinair

"Na jarenlang gewerkt te hebben in Amsterdam, heb ik sinds april 2019 mijn plekje gevonden op deze praktijk. Thuis geniet ik van mijn gezin en mijn 2 ondeugende Britse Kortharen"

 

Ryanne Steenbergen - Paraveterinair

Als stagiaire was ik hier al eerder te vinden. Nu ik mijn studie als paraveterinair volledig heb afgerond, werk ik met veel plezier bij deze praktijk. Mijn hondje Levy is hier vaak achter de balie te vinden