• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Op 8 oktober 2016 was het zover: Dierenkliniek Labes werd officieel omgedoopt tot Dierenkliniek Amersfoortweg. Een nieuwe naam en een frisse website voor uw vertrouwde dierenkliniek in Almere-Stedenwijk.

Contact opnemen

Oprichting en praktijkovername

Dierenkliniek Labes werd in 1986 opgericht door Mieke Labes. In 1997 verhuisde de kliniek naar de Amersfoortweg, het opvallende ‘piramidevormige’ pand werd de nieuwe thuisbasis. Mariska Roeterdink-van Willigen, al jarenlang trouw in dienst als dierenarts, nam in 2015 met veel plezier de kliniek over. De kliniek kreeg een opfrisbeurt en vanaf eind 2016 is Dierenkliniek Amersfoortweg ook online een feit.

Ons team staat voor u klaar

Kwaliteit staat bij onze kliniek hoog in het vaandel. Uw huisdier is voor u een gezinslid, het is dan ook belangrijk dat hij de juiste zorg krijgt. Bij Dierenkliniek Amersfoortweg staat ons team klaar om u én uw huisdier op hun gemak te stellen. Onze medewerkers werken met liefde voor dieren en denken graag met u mee. En dankzij jarenlange ervaring en regelmatige nascholing, bieden we altijd up-to-date behandelingen aan. Meer over kwaliteitszorg voor uw dier

Maak alvast kennis met ons team. Wilt u liever persoonlijk kennismaken? Kom dan gerust langs met uw huisdier voor een gratis kennismakingsconsult.

Mariska Roeterdink-van Willigen - Dierenarts eigenaar

“Ik ben de trotse eigenaar van deze fijne praktijk. Ik heb een passie voor chirurgie. Thuis geniet ik van mijn gezin, sporten en natuurlijk mijn 2 gezellige cavia’s.”

Chantal Verheijen - Dierenarts

Sinds 2007 werk ik met plezier in deze praktijk. Buiten de praktijk vindt mijn gezin mij vaak achter een schildersezel of tekentafel waar ik mens en dier vereeuwig op doek. Onze hond, Sietske, gaat graag mee naar de praktijk. Tot ziens in onze gezellige praktijk!

Femke Boetes - Dierenarts

"Met heel veel plezier werk ik bij deze fijne praktijk. Ik woon samen met mijn man, 3 kinderen en hond Saar. Saartje kunt u in de praktijk ook achter de balie zien lopen. Graag tot ziens!"

Ethel Sõmer
- Dierenarts

"Sinds klein meisje wilde ik al met dieren werken. Sinds 2021 werk ik met veel plezier als dierenarts hier. Ik geniet ook veel van mijn gezin en honden."

Gea Rotsaert – Waldus - Paraveterinair

“Ook ik ben goed op mijn plek bij deze dierenkliniek. Thuis geniet ik van mijn gezin en lieve hond Beau.”

Anne-Lies van`t Hof - Paraveterinair

“Na vele omzwervingen heb ik uiteindelijk mijn droom verwezenlijkt: sinds 2012 werk ik als dierenartsassistente in de kliniek. Ik woon samen met mijn man en teckel Sophie. Sophie en ik houden van wandelen, dat is altijd een feestje.”

Esther de Groot - Paraveterinair

"Na jarenlang gewerkt te hebben in Amsterdam, heb ik sinds april 2019 mijn plekje gevonden op deze praktijk. Thuis geniet ik van mijn gezin en mijn 2 ondeugende Britse Kortharen"

 

Ryanne Steenbergen - Paraveterinair

Als stagiaire was ik hier al eerder te vinden. Nu ik mijn studie als paraveterinair volledig heb afgerond, werk ik met veel plezier bij deze praktijk. Mijn hondje Levy is hier vaak achter de balie te vinden

Tessa van Lambalgen - Paraveterinair

Na het afronden van mijn stage en opleiding in 2022 ben ik in deze gezellige praktijk gebleven. Aan het werk zijn met dieren vind ik het leukst om te doen.